Uutiset

Muut asiat

Lisäsin sivuille lainattuja kuvia. Kaikkihan toki tietävät, että kuva kertoo enemmän kuin ehdin höpöttää kahdessa viikossa. Olkaa siis kiitollisia siitä, että pölötystä on vähemmän sen ansiosta. Kiitokset kuuluvat sekä Viiville ja Wagnerille että Fingerporille, jotka kaikki löydät myös Hesarin nettisivuilta. Heillä on vain sellainen taito, että he saavat minutkin mykäksi. Ja se ei todellakaan ole tavallista, ehei vainenkaan!

Rakas kotiväkeni


Anssi 14v

Poika 10v

Jätkät räppäävät kuin nuoret kollit konsanaan - illasta aamuun - ja kuorsaavat lopun päivää. Siksi meillä menevät ihanasti aikataulut yksiin ja viihdymmekin mainiosti samassa tuvassa. Kunhan ruoka vain tulee ajallaan...


Wagner keksi elämän tarkoituksen!

© Juba Tuomola                                                                                                   www.viivijawagner.net


Niinpä niin, ehkä juuri tästä syystä minulla ei olekaan lapsia. Vai tästäköhän syystä digiboksini onkin vanha ja käpyinen? Kuinkahan päin tämä oikein toimii? Joka tapauksessa digiboksini toimii milloin lystää. Tekstitykset kulkevat ajoittain minuuttikaupalla kuvan perässä ja välillä näen vain Ylen kanavia, välillä vain kaupallisia kanavia. Digiboksini on siis arvaamaton - kuten elämä itsessään. Oikeasti vika on antennissani, joten siihen vaivaan ei taida edes lapsenhankinta auttaa? Paremminkin antenninhankinta, luulisin.


Tässä istun ja odotan - viestiäsi!

Kävin 15.08.2008 läpi jokaisen sivun ja koetin parhaani mukaan järjestää ne kaikki ajan tasalle. Löydät uusien tekstien lomasta myös vanhempia, koska en osannut niitä muuttaa paremmiksi. Toivottavasti sanoma on kuitenkin sujuvaa, koska siihen koetan pyrkiä parhaani mukaan.

Muuten olen koettanut ahkerimmin päivitellä uutisia. Koska minulle ei oikeasti koskaan tapahdu mitään, niin uutiset ovat pääasiassa Vanhasia. Siksi muutin myös osion nimen vastaamaan sisältöä. "Kaikki viittaukset mahdollisesti eläviin henkilöihin ovat sattumanvaraisia" - vai miten se nyt kuuluukaan julkaista. Tuskin tässä kuitenkaan mitään erehtymisen vaaraa on, koska minun elämäni on vailla sen enempiä käänteitä enkä ole koskaan edes käynyt Ikeassa ostoksilla... Enkä ole edes ymmärtänyt etsiä netistä... STOP! Tämähän menee nyt yksityisyyden suojan väärälle puolelle. Jätetään kuitenkin edes jotakin salaisuuden varjoon, ainakin ennen kuin se julkaistaan lööpeissä... Vanhassivulla on uutuutena myös vihjeosio tulevista uutisista.

Valokuvien ykkös- ja kakkossivut ovat valmiina ja kaikkiaan kymmenessä valokuvasarjassa on myös pari supermaukasta osiota. Ykkösosiossa voit herkutella ranskalaisella gourmet-ruoalla ja päälle sopii hörpätä laatushampanjaa! Nam-nam!

Valokuvien kakkososio on omistettu ihanaiselle Italialle. Mietintämyssyssäni muhii jo kolmas valokuvasivu ja se saattaakin ilmestyä yllättäen ja pyytämättä milloin tahansa - olepa varuillasi! Silloin ei teemana ole alue tai paikka(kunta) vaan jotakin poikkitaiteellisempaa.

Suurkiitos Lasselle ja Leenalle kaikista kuvista, joita olen saanut käyttää! Olen oikeasti itse liian laiska kuvaamaan. Ranskankuvissakin olen saanut apua tosi monelta ihanalta ihmiseltä. Kiitos, kiitos, kiitos!


© Juba Tuomola                                                                                                   www.viivijawagner.net


Ihan oikeasti olisi joskus kiva saada muutakin postia! Kun ahkerinta kirjeenvaihtoa käy verottajan kanssa, niin jotenkin sitä vaan vaipuu... ja hiipuu... Piristäpä minua ja laita omia kommenttejasi tulemaan! Verrattuna verottajan kirjeisiin ne ovat varmastikin vain positiivisia! Palaute on joka tapauksessa aina auvoista. Tartu siis tiukasti hanuriin ja näppäile sähköpostiviesti minulle!


Yhteys Seppoon


© Pertti Jarla


P.S. Minäkin olen siellä! Etsi, jos kiinnostaa!